“Vëllai i madh” nuk pranon vendimin me “kusht” të Jetmirit, banori tërhiqet dhe zgjedh të..

“Vëllai i madh” nuk pranon vendimin me “kusht”

“Vëllai i madh” nuk pranon vendimin e Jetmirit me “kusht”, pasi ai tha se do të qëndrojë por pa folur me banorët.

Kështu i mbetet në dorë Jetmirit për të vendosur të qëndrojë dhe të vijojë lojën normalisht, ose të largohet.

Pas këtij komunikimi ai tha se do vazhdojë dhe do zgjedhë ai se me kë të komunikojë.

EMISIONET