Darka me Ledjonin dhe opinionistët në shtëpi, kush banor kërkoi protagonizëm?

Darka me Ledjonin dhe opinionistët në shtëpi, kush banor

Darka ku të pranishëm në shtëpinë e BBVip ishin edhe Ledion Liço dhe dy opinionistët Ori Nebijaj dhe Arbër Hajdari ka ngjallur debate mes banorëve, teksa disa prej tyre akuzuan Romeon se kërkonte protagonizëm.

Graciano: Më shumë kuriozitet kishin sepse doni të pyesnin se si dukeshin se sa të diskutonin me ju, të bisedonin, kishin një sens protegonizmi të një fëmije.

Romeo: Unë e pashë dhe me Orin këtë gjë që donin protagonizëm. Jemtiri është i dëshpëruar për vëmendje ndaj bën luftë me produksionin sespe nuk bën dot me ne, Gracianos i ngeli refren nuk më injoroni dot, aty ishte dhe Ori dhe Arbri dhe Ledioni more, shijoje.

Roza: Nuk di se kush nga ju, madje pati një reagim mimike një psherëtimë ndaj Romeos.

Arbër Hajdari: Biseda ishte e hapur, ne komunikonim, të gjithë banorët mund të futeshin. Unë i ftova disa herë, ishte e këndshme situata edhe Jetmirin e mora afër vetes në fund që të flinsim.

Ori Nebijaj: Unë e përjetovasikur naftuan ata në darkë, eshijova shumë morangaananjerëzore qëata jetojnë aty, parabatutashumë tëmira me Julin, kalova bukur me Romeon, patabisedë me Jetmirin bisedëshumë të bukur me gocat.

EMISIONET