"Kam përdorur drogë"/ Rrëfimi i Harry-t mund të përdoret si ndëshkim nga SHBA

"Kam përdorur drogë"/ Rrëfimi i Harry-t mund të

Princi Harry mund të humbasë të drejtat e tij për të jetuar në SHBA, për shkak të të qenit shumë i sinqertë në lidhje me përdorimin e drogës në të kaluarën, thotë një ekspert ligjor ekskluzivisht për Page Six.

“Pranimi i përdorimit të drogës është zakonisht arsye për papranueshmëri,” thotë ish-prokurorja federale Neama Rahmani.

“Kjo do të thotë se viza e Princit Harry duhej të ishte refuzuar ose revokuar sepse ai pranoi se kishte përdorur kokainë dhe drogëra të tjera.”

Duka i Sussex-it zbuloi në librin e tij, “Spare”, të publikuar në janar, se ai “ka pirë shumë lëndë narkotike”.

Princi tha gjatë një bisede në internet me ekspertin e traumës Gabor Maté në fillim të këtij muaji se ai i konsideron drogat halucinogjene një pjesë “themelore” të jetës së tij.

Megjithatë ekspertë të tjerë thonë përdorimi i drogës mund të jetë një problem nëse do të kishte pasur një arrestim, akuzë ose dënim, por përdorimi rekreativ nuk do të ndikonte në vizën amerikane.

princi harry harry shba

EMISIONET