Ka imituar Ramën, Florjan Binaj flet për garën mes politikanëve: Duan të dalin më mirë se janë vetë

Ka imituar Ramën, Florjan Binaj flet për garën mes

Mban mbi supe një listë të gjatë imitimesh, përfshirë edhe kokat e politikës.

Aktori i njohur i humorit Florjan Binaj i ftuar në "Why Not" tregoi se edhe mes politikanëve ka një garë mbi cilësinë aktoriale të imitimit.

"Te personazhet publikë dhe politikë është sfida e brendshme kush imiton kë? Ka nga ata që mburren, psh mua më imiton Roza nuk më imiton dosido. Mirë thotë tjetri por mua më imiton Flori. Ata duan që kur të imitohen të dalin më mirë sesa kanë dalë vetë kur në fakt qëllimi i imitimit është e të nxjerrë diçka që nuk e bën. Shpesh mërziten por nuk është se mërzitemi ne kështu që jeta vazhdon".

why not florjan binaj

EMISIONET