"Nga doktori i spitalit privat, Çimka e LGBT+ te punonjësi i Ministrisë", Florjan Binaj tregon personazhet e preferuar te "Rikoshet"

"Nga doktori i spitalit privat, Çimka e LGBT+ te punonjësi i

Krahas angazhimeve të tjera, Florjan Binaj vijon dhe angazhimin e tij në radio me emisionin "Rikoshet" hiç më pak se prej 17 vitesh.

I ftuar në "Why Not" ai zbuloi se cilat personazhe që ai imiton në telefonata  janë më të dashur për dëgjuesit.

why not florjan binaj

EMISIONET