Finalja e Eurovision 2023/ Albina dhe Familja Kelmendi performojnë në Liverpool

Finalja e Eurovision 2023/ Albina dhe Familja Kelmendi performojnë në

Albina dhe Familja Kelmendi performuan në Liverpool në Finalen e Eurovision Song Contest 2023.

Familja synojnë të fitojnë garën e këngës dhe të sjellin vitin tjetër Eurovisionin në skenën shqiptare.

Me këngën “Duje” nga Albina dhe Familja Kelmendi ndezën skenën dhe dhuruan shumë energji dhe adrenalinë në gjuhën shqipe.

Njerëzit vlerësuan kryesisht motivet tradicionale, vokalin e Albinës dhe sinkronizimin e zërave të anëtarëve të familjes Kelmendi.

EMISIONET