Çfarë thatë? I vinte erë goja.... harrojeni hudhra rrit dëshirën seksuale!

Çfarë thatë? I vinte erë goja.... harrojeni hudhra rrit

Hudhra është një përbërës popullor që bën mbrekulli tashmë kjo dihet, por sipas disa studimeve hudhra mund të përmirësojë aktivitetin seksual.

Përmirëson qarkullimin e gjakut

Disa kërkime sugjerojnë se hudhra mund të ndihmojë në rritjen e qarkullimit të gjakut, gjë që mund të jetë e dobishme për trajtimin e problemeve si mosfunksionimi erektil te meshkujt.

Në fakt, studime të shumta kanë zbuluar se përbërësit e hudhrës mund të rrisin qarkullimin e gjakut dhe të përmirësojnë funksionin e enëve të gjakut.

Hudhra gjithashtu mund të rrisë nivelet e oksidit nitrik, një përbërës që ndihmon enët e gjakut të zgjerohen për të nxitur qarkullimin më të mirë të gjakut.

Mund të rrisë fertilitetin mashkullor

Disa zbulime të tjera kanë zbuluar se hudhra mund të ndihmojë në ndikojë në fertilitet. Në përfundim të 18 studimeve thuhej se hudhra ndihmon në rritjen e prodhimit të spermës dhe rritjen e niveleve të testosteronit, që mund të jetë për shkak të vetive të saj antioksiduese.

Hudhra është një produkt i rëndësishëm që është lidhur me shumë përfitime të mundshme shëndetësore. Sipas disa studimeve të njerëzve dhe kafshëve, hudhra mund të përmirësojë aktivitetin seksual duke rritur qarkullimin e gjakut dhe fertilitetin, veçanërisht te meshkujt

Burimi: Healthline

EMISIONET