E tha dhe këtë, Luizi: Më mirë të kishte ikur Kiara

E tha dhe këtë, Luizi: Më mirë të kishte ikur Kiara

Mbrëmjen e djeshme nuk kishte vetëm një por dy të eleminuar në Big Brother VIP.

 Pas një televotimi të papritur Efi u largua nga Big Brother VIP.  

Dea kishte plotfuqinë të nxirrte në eliminim 3 persona njëri ndër të cilët do të largohej.

Në eleminim nga Dea dolën Luizi, Kiara dhe Efi, ku u largua Efi.

Ky largim preku Luizin, me të cilin Efi kishte krijuar shumë miqësi.

Mëngjesin e sotëm pasi u përlot për eliminimin e Efit, Luizi gjatë një bisede me Maestron, Luizi u shpreh se do të ishte më mirë të ishte larguar Kiara.

"Të kishte ikur Kiara, për lojën, do të ishte më mirë për mua. Absolutisht më mirë.", tha ai.

“Edhe unë këtë mendova, që mund të ikte Kiara dhe ti dhe Efi do të bënit një lojë më të fortë”, ia ktheu Armaldo.

EMISIONET