VIDEO/ Harmonia fetare, çfarë e bëri bashkë një Prift dhe një Myslimane në Qerbela?

Psikologia dhe aplikantja e besimit islam Ikbale Huduti shpjegon pjesëmarrjen e saj së bashku me At Nikollën në Qerbala, ku morën pjesë në një konferencë ndërkombëtare për harmoninë fetare.

Në një intervistë për “Ora News”, Huduti theksoi se At Nikolla është njohës i mirë i besimit islam.

“Neve na bën bashkë ajo dëshira për harmoni fetare dhe populli shqiptar dëshiron që të mos ketë kurrë probleme mes vetes. Dhe për këtë kemi marrë dhe çmime së bashku me At Nikollën.

Dhe kjo është në kuadër të nxitjes së materializmit shpirtëror, dhe jo atij material”, u shpreh Ikballe Huduti.

lili saraçi ikbale huduti

EMISIONET