Lëvizin monedhat e huaja/ Me sa shiten dhe blihen euro dhe dollari sot?

Lëvizin monedhat e huaja/ Me sa shiten dhe blihen euro dhe dollari sot?

Sot, më 26 qershor 2023, dollari amerikan blihet me 97.5 lekë dhe shitet me 98.5 lekë.

Euro blihet me 106.5 lekë dhe shitet 107.5 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 123.8 lekë dhe shitet me 125 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 108.4 lekë, ndërsa në shitje me 109.4 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 74 lekë dhe në shitje me 75.8 lekë.

Për më tepër shihni tabelën e mëposhtme:

Lëvizin monedhat e huaja/ Me sa shiten dhe blihen euro dhe dollari sot?

EMISIONET