Këmbimi valutor për ditën e sotme, çfarë po ndodh me monedhat e huaja

Këmbimi valutor për ditën e sotme, çfarë po ndodh me

Sot, më 17 prill 2023, dollari amerikan blihet me 102 lekë dhe shitet me 103 lekë.

Euro blihet me 112.4 lekë dhe shitet 113 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 126.4 lekë dhe shitet me 127.8 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 113.7 lekë, ndërsa në shitje me 114.7 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 76 lekë dhe në shitje me 78 lekë.

EMISIONET