JAVA NIS ME PIKIATË/ Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe shiten dollari dhe euro

JAVA NIS ME PIKIATË/ Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja

Sot, më 10 Dhjetor 2023, dollari amerikan blihet me 93.9 lekë dhe shitet me 95.2 lekë.

Euro blihet me 101.2 lekë dhe shitet 102.4 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 106.5 lekë, ndërsa në shitje me 108 lekë.

Paundi britanik blihet me 117.7 lekë dhe shitet me 119 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 69 lekë, ndërsa në shitje me 70.5 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

JAVA NIS ME PIKIATË/ Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja

EMISIONET