Guxholli: Shqipëria ka rritje të ekonomisë, por kjo nuk përkthehet në mirëqenie për qytetarët

Ekspertja e Ekonomisë Suzana Guxholli në studion e lajmeve në “Ora News” u shpreh se pavarësisht se Shqipëria ka përjetuar së fundmi një periudhë të mirë të rritjes ekonomike, falë politikave jo të duhura, kjo rritje nuk përkthehet në mirëqenie të qytetarëve shqiptarë.

“Dhe këtu shihet arsyeja se pse shqiptarët preferojnë të largohen nga vendi, si mënyrë për të rritur buxhetet e tyre familjare”, u shpreh ndër të tjera ekspertja e Ekonomisë Suzana Guxholli.

anila zyberaj suzana guxholli

EMISIONET