Siriani gërmon për 30 të afërm të varrosur nga tërmetet: E gjithë familja është zhdukur, një gjenocid

Siriani gërmon për 30 të afërm të varrosur nga

Malek Ibrahim doli nga shtëpia e tij pas tërmeteve që goditën Sirinë dhe mendoi se mund të merrte frymë i lehtësuar.

Por 30 të afërm mbetën ende të pagjetur diku tjetër.

Për dy ditë, Ibrahimi ka shqyer rrënojat me duar teksa kërkon për anëtarët e familjes që u varrosën kur tërmetet vdekjeprurëse të së hënës goditën Sirinë dhe Turqinë.

Deri më tani, ai ka arritur të nxjerrë 10 trupa me ndihmën e banorëve dhe punonjësve të shpëtimit në Besnaya, një fshat në veriperëndim të Sirisë në kufirin turk.

Xhaxhai i tij, kushëriri i tij dhe familjet e tyre ishin të gjithë të bllokuar nën rrënoja.

“E gjithë familja është zhdukur. Është gjenocid i plotë,” tha 40-vjeçari i mbuluar nga dheu.

termeti ne turqi

EMISIONET