Lavrov: Rusia nuk sheh asnjë arsye për të zgjatur marrëveshjen e grurit

Lavrov: Rusia nuk sheh asnjë arsye për të zgjatur

Rusia nuk sheh asnjë arsye për të zgjatur marrëveshjen e grurit, tha ministri i Jashtëm rus Sergej Lavrov në një konferencë për shtyp.

Ai tha se nëse marrëveshja e grurit përfundon, Moska do të sigurojë vëllimin e nevojshëm të furnizimeve për vendet më të varfra me shpenzimet e saj.

Ministri tha se pavarësisht të gjitha pengesave nga perëndimi, eksporti i plehrave dhe ushqimeve ruse vazhdon.

EMISIONET