Tërmeti ndan në dysh fushën me ullinj, formon në mes një gropë 30 metra të thellë

Tërmeti ndan në dysh fushën me ullinj, formon në mes

Pas tërmetit në Hatay të Turqisë, një çarje gjigante me një thellësi 30 metra dhe një gjerësi rreth 200 metra është konstatuar në një plantacion të madh me ullinj.

Fusha prej 35 hektarësh është ndarë në dysh.

Banorët vendas thanë se gjatë tërmetit kanë dëgjuar një zhurmë të madhe shpërthimi dhe kanë parë sërish dritën jeshile në të njëjtën zonë.

Tërmeti ndan në dysh fushën me ullinj, formon në mesTërmeti ndan në dysh fushën me ullinj, formon në mesTërmeti ndan në dysh fushën me ullinj, formon në mes

Tërmeti ndan në dysh fushën me ullinj, formon në mesTërmeti ndan në dysh fushën me ullinj, formon në mesTërmeti ndan në dysh fushën me ullinj, formon në mes

termeti ne turqi

EMISIONET