Dy tërmetet në Turqi, ushqim dhe strehim për të pastrehët në Diyarbakir

Dy tërmetet në Turqi, ushqim dhe strehim për të

Mijëra njerëz në të gjithë Turqinë janë zhvendosur nga tërmeti. Shumë u larguan nga shtëpitë e tyre në mes të natës kur ra tërmeti.

Janë ngritur disa qendra për të siguruar ushqim dhe strehim. 

Këto foto të marra në Dijarbakir, Turqia juglindore, tregojnë qindra njerëz që rrinë në pritje për ushqim dhe strehohen në ndërtesat e qeverisjes vendore.

Dy tërmetet në Turqi, ushqim dhe strehim për të

Dy tërmetet në Turqi, ushqim dhe strehim për të

Dy tërmetet në Turqi, ushqim dhe strehim për të

termeti ne turqi

EMISIONET