Ujërat e zeza “çurk” në Currila

Dikur zona e Currilave ka qenë ndër të preferuarat për plazh në Durrës.

Sot është në pushtetin e ujërave të zeza. Çdo rrugë në këtë lagje është e ndotur.

Banorët thonë se jetojnë me erën e rëndë dhe frikën e shpërthimit të ndonjë infeksioni.

"As brenda nuk rrihet, jo më jashtë."

"Po na mbysin plehrat."

Më tepër merak kanë shëndetin e të vegjëlve.

Shqetësimin ja kanë përcjellë edhe Bashkisë së Durrësit por askush nuk ka shkuar në zonë për t`i dhënë zgjidhje problemit.

"Kanë thënë do të vijmë do ët vijmë, por vijnë sa duken këtu edhe ikin."

Nga rrugët ujërat e zeza vërshojnë drejt plazhit.

Ndotja e bregdetit dëmton jo vetëm turizmin por edhe rrezikon shëndetin e pushuesve.

EMISIONET