Taulant Balla ironi me fushatën e Ramës dhe ia sugjeron edhe opozitës: Për të fituar bëni dhe ju si ne, mbillni pemë

Taulant Balla ironi me fushatën e Ramës dhe ia sugjeron edhe

Kreu i Grupit Parlamentar i Partisë Socialiste, Taulant Balla në fjalën e tij në seancë plenare i është drejtuar opozitës me sugjerime për fushatën zgjedhore të 14 majit.

Balla i tha opozitës që të ecë përpara dhe të mbjellë pemë ashtu sikur po bën PS në këtë fushatë elektorale e udhëzuar nga mentori i saj Edi Rama.

“Lidhur me sa u kërkua nga deputeti Shehu në mënyrë të përsëritur unë besoj se Kuvendi e ka adresuar çështjen. Lidhur me pretendimet dhe shpifjet se gjoja gjatë luftës ka pasur krime kundër njerëzimit, këto janë të padrejta. Mbështesim krerët e UÇK.

Dje Kosova ka miratuar 14 Prilli do të lidhet gjithmonë me të mbijetuarit e dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë dhe mendoj se kjo duhet të ishte ngritur si diskutim sot nga opozita.

Mos bëni politikë me Kosovën. Firmat janë mbledhur tashmë, nga më shumë se 5 vende dhe numri minimal i anëtarëve të Asamblesë Parlamentare të KiE që është 20.

 

Ne po ecim përpara me rezolutën, kur shkojmë nga Kosova tek paratë e fushatës është groteske. Ju këshilloj të bëni dhe ju si ne, mbillni pemë”, tha Balla.

edi rama zgjedhjet e 14 majit taulant balla fushata fushata ps

EMISIONET