Qeveria çon në Kuvend emrat e 5 anëtarëve të rinj të Këshillit të Statistikave

Qeveria çon në Kuvend emrat e 5 anëtarëve të rinj

Këshilli i Ministrave miratoi në mbledhjen e djeshme emrat që i propozohen Kuvendit për emërim në Këshillin e Statistikave.

Kështu, Qeveria në mbështetje të Kushtetutës dhe ligjit “Për statistikat zyrtare”, me propozimin e Kryeministrit, vendosi t’i propozojë Kuvendit për emërimin e disa anëtarëve të Këshillit të Statistikave.

Emrat e propozuar janë:

a) Z. Adrian Kamenica, përfaqësuese e përdoruesve kryesorë të statistikave zyrtare;

b) Znj. Elora Kokalari, përfaqësuese e përdoruesve kryesorë të statistikave zyrtare;

c) Znj. Kozeta Sevrani, përfaqësuese e botës akademike;

ç) Z. Edvin Zhllima, përfaqësues i shoqërisë civile;

d) Z. Blendi Salaj, përfaqësues i medias.

EMISIONET