PAMJET/ Shembet muri mbrojtës në krah të rrugës te “Uji i Ftohtë” në Vlorë, bllokohet qarkullimi i mjeteve në një korsi

Shembet muri mbrojtës në krah të rrugës kryesore në zonën e “Ujit të Ftohtë” në Vlorë. Për pasojë rruga është bllokuar për disa orë ndërsa tani kalohet vetëm në njërën korsi.

Gazetari Edi Ruçi raporton se muri ka rënë gjatë natës dhe rrezikon të shembet edhe pjesa tjetër. Situata mbetet e rrezikshme për makinat që qarkullojnë në zonë.

“Gjatë natës ka rënë një pjesë murri sëbashku me dherat në rrugën nacionale Vlorë Orikum.

PAMJET/ Shembet muri mbrojtës në krah të rrugës te

Pjesa e murit është rrëzuar pranë zonës së Ujit të Ftohtë ku janë njësitë hoteliere në Lungomare 2 teksa sipas burimeve qarkullimi rrugor në këtë zonë i bllokuar prej shumë minutash.

Ka nisur tashmë është pastrimi i inerteve të rëna nga muri në rrugën kryesore Qarkullimi vijoj i bllokuar në këtë aks nga policia derisa të hiqen pjesët e rëna të murit përgjatë natës”, njofton gazetari Edi Ruçi.

edi ruçi shembet muri

EMISIONET