Kroskoti plot me "50-çe", çfarë u gjet në makinën e bllokuar nga demokratët në Maqellarë

Pas informacioneve se një automjet po ndante para në këmbim të votës, drejtues të Partisë Demokratike dhe simpatizantë të saj e bllokuan atë.

Siç shihet edhe në fotot e siguruara nga Ora News, në kroskotin e automjetit shihen monedha, prerje 50 mijë lekëshe. Ndërsa është gjetur edhe një listë me emrat e personave që dyshohet se do të merrnin paratë. 

Kroskoti plot me "50-çe", çfarë u gjet në
Maqellarë, Makina e bllokuar nga PD

Për këtë ngjarje, deri tani Policia Dibër ka arrestuar shtetasin Dionis Gjoli, me detyrë jurist në bashkinë Bulqizë dhe një të ri që e shoqëronte.

Pak ditë më parë, anëtarë dhe simpatizantë të PD bllokuan një furgon të bashkisë Berat që po shpërndante ushqime, sipas opozitës, në këmbim të votës. 

Kroskoti plot me "50-çe", çfarë u gjet në
Maqëllarë, Bllokimi i makinës

EMISIONET