Këlliçi: Mirëmëngjes Tiranë! Një kafe me profesor Tupen, si për fillim dite

Këlliçi: Mirëmëngjes Tiranë! Një kafe me

Kandidati opozitar për Bashkinë e Tiranës.Belind Këlliçi e ka nisur ditën sot me profesor Edmond Tupen, i famshëm për karizmën e tij, idetë dhe thjeshtësinë.

"Mirëmëngjes Tiranë! Po kthejmë një kafe si për fillim dite," shkruan Këlliçi.

"Unë nuk para blej gazeta, por kur shoh profesorin në faqe të parë s'e bëj mendjen dysh. Lexoni Edmond Tupen. Jo të gjithë kanë fatin ta dëgjojnë nga afër", shprehu vlerësimin, ai.

Këlliçi: Mirëmëngjes Tiranë! Një kafe me

belind këlliçi edmond tupja këlliçi

EMISIONET