Gjykata e Lartë rrëzon kërkesën, ish-Sekretarja e Ministrisë së Shëndetësisë lihet në burg

Gjykata e Lartë rrëzon kërkesën, ish-Sekretarja e

Gjykata e Lartë rrëzon rekursin e ish-sekretares së përgjithshme se ministrisë së Shëndetësisë Joana Duro dhe specialistes së nivelit të lartë Laura Shteto.

Ish zyrtarët do të vijojnë të qëndrojnë në qeli pasi Gjykatat e Posaçme kanë caktuar masën arrest me burg.

Disa ditë më parë SPAK  përfundoi hetimet dhe dërgoi në Gjykatë çështjen, duke i marrë të pandehura dy ish zyrtaret.

EMISIONET