"Braktisin kutitë"/ Komisionerët e Alibeajt “harrojnë” të shkojnë në qendrat e votimit

"Braktisin kutitë"/ Komisionerët e Alibeajt

Ndërsa ka nisur votimi  në qendrat e votimit në të gjithë vendin që nga mëngjesi i ditës së sotme, nga Fieri denoncohet mungesa e komisionerëve të Partisë Demokratike.

Denoncimi vjen nga deputeti i Fierit Luan Baçi, i cili publikon dhe emrat e komisionerëve të Enkelejd Alibeajt 

"Braktisin kutitë"/ Komisionerët e Alibeajt"Braktisin kutitë"/ Komisionerët e Alibeajt"Braktisin kutitë"/ Komisionerët e Alibeajt

Ndërkaq një incident i ngjashëm është shënuar edhe dje ku komisionerët e PD nuk janë paraqitur në KZAZ-të e bashkisë së Dropullit për tërheqjen e materialeve zgjedhore.

Materialet janë tërhequr në 7 qendra nga 37, ndërsa ende nuk ka një sqarim se përse nuk janë paraqitur komisionerët në qendrat e votimit.

Sakaq, komisionerët e PS-së dhe koalicionit Berisha-Meta janë paraqitur në të gjitha qendrat e votimit.

EMISIONET