Alfred Cako: Inkuizicioni me armët psikotronike, SIDA sëmundje e përhapur nga SHBA-të

Alfred Cako: Inkuizicioni me armët psikotronike, SIDA sëmundje e

Inkuizicioni me armët psikotronike – ishte tema e emisionit "Jashtë Matriksit" nga Alfred Cako më 9 Shkurt 2023 në RTV Ora.

Cako: Shumë nuk e kuptojnë se po jetojmë në një epokë tjetër. Kemi hyrë në epokën e trans’humanizmit dhe më pas në epokën e robotikës ku njerëzit do të zëvendësohen me robotë.

Të gjitha këto i drejton një dorë e padukshme. Ne shohim vetëm aktorët e kësaj gjëje, por nuk i shikojmë regjizorët e kësaj skeme.

Epoka psikotronike do të krijojë truma, pasiguri dhe probleme të ndryshme. Pamë balonin kinez që me anë të teknologjisë futi në një luftë të ftohtë SHBA-të me Kinë.

Në vitin 2009 një shkencëtar që kishte ikur nga sistemi shëndetësor amerikan, nxori disa sekrete për SIDA-n si një sëmundje natyrale, por si një sëmundje e përhapur nga SHBA-të në Afrikë përmes vaksinave të lijës për të ulur popullsinë.

shba alfred cako sida arme

EMISIONET