‘6 marsi’, nesër mbahen primaret në Durrës, ja ku do të zhvillohet procesi i votimit

‘6 marsi’, nesër mbahen primaret në Durrës, ja ku do

Ditën e nesërme do të zhvillohen  procesi i votimit për përzgjedhjen e kandidaturës për kryetar bashkie në Durrës.

Procesi i votimit do të mbahet nga ora 08:00 deri në 17:00, në Pallatin e Kulturës "Aleksandër Moisiu "

“Ju njoftojmë se nesër, datë 30 Janar, nga ora 08:00 deri në 17:00, në Pallatin e Kulturës "Aleksandër Moisiu " zhvillohet e procesi i votimit për përzgjedhjen e kandidaturës më të mirë të ardhur nga propozimet e bazës, për Bashkinë Durrës.

Gjithashtu sipas njoftimit që ka bërë dhe Komisioni i Rithemelimit të PD nesër do të mbahen primaret dhe në 5 bashkitë e vendit.

EMISIONET