Ndeshja me Spanjën, Manaj në konferencë: Duhet të futemi më fort se sa me Kroacinë, të jemi më të përqendruar

Ndeshja me Spanjën, Manaj në konferencë: Duhet të futemi

Manaj: Pjesën e dytë mund ta menaxhonim ndryshe. Në ndeshje ndryshojnë shumë gjëra s është e lehtë në kundër sulm, kur ke topin s ke fuqi që mund ti kapësh në kundër sulm, edhe Spanja ka mbrojtës shumë të mirë, ekipi do të ecë para dhe kombëtarja të jetë më parë dhe jo individualiteti, duhet të futemi më fort se sa me Kroacinë, duhet të jemi më të përqendruar.

EMISIONET