Tsipras: Kam menduar të jap dorëheqjen, por nuk kam të drejtë të dezertoj

Tsipras: Kam menduar të jap dorëheqjen, por nuk kam të

Aleksis Tsipras ka dhënë intervistën e tij të parë pas humbjes së SYRIZA-s në zgjedhjet e 21 majit për buletinin qendror të lajmeve të STAR dhe Mara Zacharias.

“Para së gjithash ishte një tronditje. Nuk kërkojmë kauza tek qytetarët, tek populli grek dhe tek kundërshtarët tanë. Kundërshtarët tanë bënë punën e tyre. Ne kërkojmë shkaqet tek ne ”, tha fillimisht Alexis Tsipras për përqindjen e SYRIZA-s në zgjedhjet e 21 majit.

EMISIONET