Situata në Veri të Kosovës, KFOR raporton: Po monitorojmë dhe jemi të gatshëm për reagim nëse ka eskalim

Situata në Veri të Kosovës, KFOR raporton: Po monitorojmë

KFOR ka mbajtur një konferencë për media ku kanë folur  për situatën e sigurisë në veri të Republikës së Kosovës.

Nga KFOR kanë thënë se tashmë duke se situate është më e qetë, megjithatë thonë se po e monitorojnë situatën dhe se janë të gatshëm të reagojnë në rast të një eskalimi tjetër.

Koloneli Andrea Gallijeni ka thënë se janë të gatshëm të shfrytëzojnë gjitha kapacitetet për të garantuar një ambient të qetë dhe të sigurt.

“KFOR ësht duke monitoruar situatën dhe është e gatshme të reagojë në rast të një eskalimi tjetër.

Ne jemi të gatshëm të shfrytëzojmë të gjitha kapacitetet për të siguruar një ambient të qetë dhe të sigurt për të gjithë”, ka thënë Gallijeni

EMISIONET