Shtuni: Arrestimi i Radoiçiçit sa për të qetësuar ndërkombëtarët, gur shah në duart e Vuçiçit

Në një intervistë për Ora News, eksperti i sigurisë, Adrian Shtuni u shpreh se arrestimi i Radoiçiç është një sinjal nga Vuçiçi se do të kontrollojë narrativën.

Shtuni: Arrestimi i Radoiçiç është një sinjal nga Vuçiçi se do të kontrollojë narrativën. Ai është kapur me presh në duar. Nëse vetë Vuçiç dhe qarqet e tij kanë qenë përgjegjës për sulmin në Banjskë, atëherë është një mënyrë për tu mbyllur gojën ndërkombëtarëve.

Nëse ai nuk i është bindur Vuçiçit atëherë kjo është edhe një lloj forme ndëshkimi ndaj tij që ka vepruar pa e pyetur. Nuk ka dyshim se Radoiçiç di shumë dhe është një gur shahu që Vuçiçi nuk mund ta lërë të lirë të të tjerët. Nuk kam shpresë te drejtësia në Beograd.

EMISIONET