Mbytet varka me refugjatë në Mykonos, gjendet të mbytur 3 persona, 12 të zhdukur

Mbytet varka me refugjatë në Mykonos, gjendet të mbytur 3

Mbytet varka me refugjatë afër Mykonos, ndërkohë që janë gjendur 3 persona të vdekur. Mësohet se mes viktimave janë dy gra dhe një burrë, ndërsa po kërkohen 12 persona të tjerë.

Sipas të dhënave, në varkë ndodheshin 17 refugjatë.

Patrulla bregdetare e Mykonos kryen operacion për shpëtimin e refugjatëve pas sinjalit në orën 06:30 kur peshkatarë shpëtuan 3 refugjatë në det të hapur.

EMISIONET