"Mali i Zi gati për mbledhjen e përbashkët me qeverinë shqiptare" Abazoviç: Në fokus ura mbi lumin Buna

"Mali i Zi gati për mbledhjen e përbashkët me qeverinë

Kryeministri malazez Dritan Abazoviç pret sot në një mbledhje të përbashkët kryeministrin Edi Rama, ku në fokus do të jetë nënshkrimi i disa marrëveshjeve, ndër të tjera dhe ndërtimi i urës mbi lumin Buna.

"Çdo gjë është gati për mbledhjen e përbashkët të dy shteteve. Në fokus me ndertimin e urës mbi lumin Buna!" shkroi ai.

EMISIONET