Emisari gjerman viziton sot Kosovën, një ditë pas situatës së tensionuar në veri

Emisari gjerman viziton sot Kosovën, një ditë pas situatës

Emisari gjerman, Manuel Sarrazin vizion sot Kosovën. Sarrazi do të jetë për vizitë në Prishtinë një ditë pas situatës së tensionuar në tri komunat në veri të vendit.

Takimi i të dërguarit të Gjermanisë me kryeministrin e vendit do të jetë në ora 10:00.

Të premten në tri komunat në veri, atë në Zubin Potok, Zveçan e Leposaviq kishte situatë të tensionuar pas grumbullimit të qytetarëve serbë të cilët nuk lejonin kryetarët e sapo zgjedhur të hyjnë në objektet e komunave.

Megjithatë, në përcjellje të policisë kanë arritur të hyjnë në zyrat e tyre, kryetari i Zubin Potokut dhe ai i Zveçanit

EMISIONET