Salianji takon të rinjtë e Kavajës: Janë energjia e ndryshimit

Salianji takon të rinjtë e Kavajës: Janë energjia e

Deputeti i Partisë Demokratike Ervin Salianji ka zhvilluar takim me të rinjtë e Kavajës në kuadër të mbështetjes së kandidatit për kryer bashkie të koalicionit “Bashkë Fitojmë” Fisnik Qosja.

Në një video të shpërndarë në "Facebook"-un e tij Salianji merr bindshëm përgjigjen e fitores dhe mbështetjen nga të rinjtë.

ervin salianji salianji kavajë

EMISIONET