Rritja e taksave dhe e çmimeve, Meta: Ulja e tyre nis me votën tuaj për Koalicionin “Bashkë Fitojmë”

Rritja e taksave dhe e çmimeve, Meta: Ulja e tyre nis me votën tuaj

Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta teksa ka falënderuar ndjekësit e tij për bashkëbisedimin online që ai zhvilloi me ta një ditë më parë, shprehet se një nga shqetësimet më të mëdha të shprehura ishte rritja e taksave dhe rritja e çmimeve në Tiranë dhe në të gjithë Shqipërinë.

Në mesazhin e tij, Meta shprehet se ulja e taksave vendore dhe ulja e kostove të jetesës nis me votën tuaj për Koalicionin "Bashkë Fitojmë" në 14 Maj.

Rritja e taksave dhe e çmimeve, Meta: Ulja e tyre nis me votën tuaj

“Të dashur miq. Ishte kënaqësi komunikimi me ju dje në rrjetin social Facebook. Një nga shqetësimet më të mëdha të shprehura prej jush ishte rritja e taksave dhe rritja e çmimeve në Tiranë dhe në të gjithë Shqipërinë.

Rritja e taksave dhe e çmimeve, Meta: Ulja e tyre nis me votën tuaj

Ne e kemi dëgjuar zërin tuaj. Ne e mbështesim shqetësimin tuaj. Prandaj ne kemi gati planin që ul taksat, që ul koston e jetesës dhe që i jep hov zhvillimit të ekonomisë.

Rritja e taksave dhe e çmimeve, Meta: Ulja e tyre nis me votën tuaj

Ulja e taksave vendore dhe ulja e kostove të jetesës nis me votën tuaj për Koalicionin "Bashkë Fitojmë" në 14 Maj. Bashkë Fitojmë!”, shprehet kreu i PL-së, Ilir Meta.

zgjedhjet e 14 majit zgjedhjet vendore cmimet e larta ilir meta taksat vendore

EMISIONET