Raportohet për incident elektoral në Durrës

Raportohet për incident në Sukth.

Një grup të rinjsh kanë prerë rrugën dhe kërcënuar të rinjtë e FRPD që të largohen nga zona ku kanë qenë duke shpërndarë fletëpalosje ose përndryshe do të hanë plumbin.

Pritet konference shtypi nga PD lidhur me ngjarjen.

Raportohet për incident elektoral në Durrës

zgjedhjet e 14 majit fushata zgjedhore incident

EMISIONET