Rama nga Tepelena: Asnjë shans baltës dhe errësirës nga çifti i Salikes non grata

Kryeministri Edi Rama u shpreh sot se Berisha e Meta duhet të japin llogari para drejtësisë për të gjitha borxhet që u kanë shqiptarëve, nga borxhet e gjakut në bulevard, deri te borxhet e HEC-eve të grabitura.

Në një takim elektoral nga Tepelena, Rama shprehu bindjen se “drejtësia vonon, por nuk ka më shanse që të harrojë”.

“Për çfarë i duam ata? Të sjellin prapë plehrat në Tepelenë? Baltës dhe errësirës nga çifti i Salikes nongrata nuk ka shans më që shqiptarët t’u japin votën. Të votosh për Salike nongratën do të thotë të votosh për një damkë me të cilin ky flamur nuk ka asnjë lidhje”, tha Rama.

Ai kujtoi se SHBA e kanë shkruar e zeza mbi të bardhë se ata janë të padëshiruar.

“Çfarë është politika shqiptare, strehë për të padëshiruarit e aleatëve dhe partnerëve tanë? Zgjedhjet nuk mund të jenë një mundësi për t’iu dhënë oksigjen atyre që aleatët tanë i konsiderojnë individë problematikë në kundërshtim me interesat e Shqipërisë dhe shqiptarëve. Si mund të votohet për ta?”, tha Rama.

Rama nga Tepelena: Asnjë shans baltës dhe errësirës nga

EMISIONET