Rama: Majlinda Kelmendi, Nora Gjakova dhe Distria Krasniqi janë simbolet e reja të FA në Shqipëri

Rama: Majlinda Kelmendi, Nora Gjakova dhe Distria Krasniqi janë simbolet e

Kryeministri Edi Rama ka publikuar në foto me tre kampionet olimpike shqiptare, Majlinda Kelmendi, Nora Gjakova dhe Distria Krasniqi.

Ai shkruan në Facebook se vajzat e mahnitshme të Kosovës dhe simbolet e reja të Forcave të Armatosura të Shqipërisë.

Rama: Me tre kampionet olimpike shqiptare, Majlinda Kelmendi, Nora Gjakova dhe Distria Krasniqi, vajzat e mahnitshme të Kosovës dhe simbolet e reja të Forcave të Armatosura të Shqipërisë

EMISIONET