“Nxitoni në punë të mira!”, Meta uron Fiter Bajramin: Nuk ka begati pa sakrifica

“Nxitoni në punë të mira!”, Meta uron Fiter Bajramin:

Kryetari i Partisë së Lirisë Ilir Meta, ka uruar besimtarët myslimanë për Fiter Bajramin.

"Gëzuar dhe Me Fat BAJRAMIN E MADH! Urimin më të përzemërt për çdo besimtar mysliman dhe familjen e tij, për pranimin e agjerimit të Ramazanit, lutjeve dhe veprave të mira, për sa më shumë shëndet dhe mbarësi! 

Nuk ka begati pa sakrifica! Siç na porosit edhe Profeti: “Nxitoni në punë të mira!”

EMISIONET