Nallbati: Partia ka nevojë për votues e anëtarë, Basha thotë ka nevojë për kryetar...

Deputeti i PD-së Bledjon Nallbati ka reaguar në lidhje me zhvillimet e fundit në partinë e vulës, ku Këshilli Kombëtar pa kuorum vendosi që ti hapur rrugë zgjedhjes së kryetarit në 29 korrik.

Në një prononcim, Nallbati theksoi se ky ishte një proces i zhvilluar nja zyrat, ilegjitim dhe i bazuar mbi përjashtime.

Sipas Nallbatit, partia ka nevojë për votues dhe anëtarë, ndërkohë që Lulzim Basha thotë se ka nevojë për kryetar.

"Ky është një proçes nga zyrat, ilegjitim, bazuar mbi përjashtime. Proçes përçarës jo bashkues. Partia ka nevojë për votues dhe anëtarë, Basha thotë se ka nevojë për kryetar", u shpreh Nallbati.

pd nallbati

EMISIONET