Meta: Miliona euro të arsimit shkojnë te inceneratori që s’ekziston

Meta: Miliona euro të arsimit shkojnë te inceneratori që

Kreu i PL-së, Ilir Meta shkruan në FB se grupi i tij i këshilltarëve në Bashkinë e Tiranës do të thyejnë censurën që imponon frika e pushtetit të korruptuar sipas tij.

Meta shprehet se ky pushtet i korruptuar po heq miliona euro të dedikuara dhe të miratuara në buxhetin e Bashkisë së Tiranës për arsimin, për t’i kaluar tek inceneratori që nuk ekziston dhe që është nën sekuestro.

“Kam vlerësimin më të mirë për grupin tonë të këshilltarëve në Bashkinë e Tiranës , të cilët kanë arritur të bëhen një zë shumë i rëndësishëm në mbrojtje të interesit qytetar dhe në mënyrë krijuese, jam i sigurt që do ta thyejnë akoma më tej censurën që përpiqet të imponojë frika e një pushteti të korruptuar deri në palcë, i cili guxon dhe heq miliona euro të dedikuara dhe të miratuara në buxhetin e Bashkisë së Tiranës për arsimin, për t’i kaluar tek inceneratori që nuk ekziston dhe që është nën sekuestro.”, shkruan Meta.

EMISIONET