Meta: Ja pse e mbështesim fuqishëm Luçiano Boçin. Do realizojë Kartën e Studentit dhe të Nxënësve

Meta: Ja pse e mbështesim fuqishëm Luçiano Boçin. Do

Ilir Meta e mbështet fuqimisht, Luçiano Boçin në betejën e tij elektorale për të fituar bashkinë e Elbasanit. Kreu i PL ka veçuar sot një pjesë nga fjala e mbajtur gjatë takimit në Elbasan, ku është shprehur me superlative për një figurë të tillë.

“Me profesor Luçiano Boçin, Elbasani do të hyjë i sigurtë në rrugën e zhvillimit dhe të ndryshimit. 

Ne mbështesim fuqishëm kryebashkiakun e ardhshëm të Elbasanit për realizimin e Kartës së Studentit dhe Kartës së Nxënësit, që do të lehtësojnë e mbështesin të gjithë të rinjtë në rrugën e dijes.

Fitorja më 14 maj, me të rinjtë dhe për të rinjtë e Elbasanit,” ka theksuar Meta në fjalën e tij.

ilir meta luçiano boçi

EMISIONET