Mendjen tek zgjedhjet, Rama mbledh drejtuesit e PS-së në qarqe në selinë rozë

Socialistët vijon përgatitjet dhe takimet për mobilizimin e tyre në fushatën e çelur tashmë për zgjedhjet parlamentare që do të mbahen vitin e ardhshëm.

Në këtë kuadër është organizuar edhe takimi i thirrur këtë të mërkurë nga kryeministri njëherësh dhe kryetar i PS-së, Edi Rama me drejtuesit vendorë të partisë në qarqe.

Takimi mësohet se ka nisur prej disa minutash dhe po mbahet në ambientet e selisë rozë.

Mendjen tek zgjedhjet, Rama mbledh drejtuesit e PS-së në qarqe në

EMISIONET