Kreu i Partisë së Lirisë në Pogradec, thirrje për qetësi: Qytetarët të dalin masivisht në votime!

Kreu i Partisë së Lirisë në Pogradec, thirrje për

Gentian Çala, kryetar i Partisë së Lirisë në Pogradec teksa ushtroi të drejtën e tij të votës në një nga qendra e votimit apeloi për qetësi.

Ai gjithashtu u bëri thirrje qytetarëve të dalin masivisht për të votuar.

"Apeloj për qetësi qe të gjithë qytetarët të dalin masivisht në votime. Ka pasur probleme të vogla në disa qëndra votimi me paisjet e verifikimit të ID në qytet e  fshatra por do mundohemi ti zgjidhim me KZAZ-në. Shpresoj të jetë proces i qetë dhe populli të shprehë vullnetin e tij".

zgjedhjet e 14 majit shqiperia voton

EMISIONET