"Kanë lëvizur çanta…", Koka: Hetimi ndaj Arben Ahmetaj është dekonspiruar

Gazetari Bledian Koka thotë se hetimi ndaj ish-zëvendëskryeministrit Arben Ahmetaj është dekonspiruar.

I ftuar në "Ora e Betit" ai ju referua një dëshmie për lëvizje çantash.

Koka: Nga informacionet që unë kam hetimi ndaj Ahmetaj është denkonspiruar. Dy ditë përpara se oficerët e BKH-së të shkonin dhe të hetonin në shtëpinë e ish-bashkëshortes, dëshmitarët kanë parë që Ahmetaj dhe ish-bashkëshortja kanë lëvizur çanta nga njëra banesë në tjetrën brenda pallatit. Zona aty ka kamera. Që hetimi të ishte i plotë do të duhej që këtë dëshmi ta merrte dhe ta verifikonte. Ai e dinte se do ti shkonin ta kontrollonin.

EMISIONET