Blushi: Me planin e Këlliçit për transport publik falas marrin fund radhës e aboneve në Tiranë 

Blushi: Me planin e Këlliçit për transport publik falas marrin

Përmes një video në rrjetet sociale, sekretari i Përgjithshëm i Partisë së Lirisë Tedi Blushi shkruan se plani i shkëlqyer i Belind Këlliçit për një transport publik falas i jep fund radhëve për abone.

Ai tha se Kjo situatë skandaloze, me shumë mundime dhe kosto për qytetarët, merr fund në zgjedhjet lokale të 14 Majit.

Blushi: Vetëm Plani i shkëlqyer i Belind Këlliçit për një transport publik falas dhe modern u jep fund radhëve të kaosit, për orë të tëra, në pritje për të blerë abonenë e urbanit. Kjo situatë skandaloze, me shumë mundime dhe kosto për qytetarët, merr fund më 14 Maj! Bashkë Fitojmë!

EMISIONET