VIDEO/ Zhaklina kapet keq me Kiarën: Ti s'ke një mendim tëndin origjinal? Ti qenke...

VIDEO/ Zhaklina kapet keq me Kiarën: Ti s'ke një mendim

Kiara dhe opinionistja Zhaklin Lekatari kanë pasur një përplasje në Post Big Brother, në lidhje me qëndrimet dhe opinionet që banorja ka pasur gjatë lojës së saj.

Kiara: Çdo gjë në shpi rrotullohej rreth Luizit. Por në këto lloj përmasash jo. Edhe kur e kritikonin opinioistët, unë mendoja se mos po gabonte, kisha dhe frikën e zarfit të zi. Edhe i thoja pusho mos fol, duke e kritikuar gjatë gjithë kohës dhe unë. Po nuk e kisha menduar se do ishte kjo lloj fame jashtë.

Zhaklin Lekatari: E ke kritikuar jo se besoje tek ato kritikat e tua, apo tek vlerat apo mesazhet që doje të jepje

Zhaklin Lekatari: Pra ti je ndikuar gjatë gjithë kohës nga ne? Pra ti nuk ke asnjë opinion tëndin dhe origjinal?

/Tch

EMISIONET