VIDEO/ Nga e di Vesa çfarë ka ndodhur jashtë shtëpisë së BBV?

VIDEO/ Nga e di Vesa çfarë ka ndodhur jashtë shtëpisë

E elemimuara e natës së shtunë pas Albit ishte Arta dhe më të lënduarat ishin shoqet e saj,Rike dhe Vesa.

Arta pasi mori kohën e saj, shkroi në Instagram një mesazh të gjatë falenderimi dhe itinerari duke zbuluar planet e saj.

Ata që janë brenda në shtëpi,supozohet se nuk dinë asgjë çfarë ndodh me banorët që eleminohen, apo jo..?

VIDEO/ Nga e di Vesa çfarë ka ndodhur jashtë shtëpisë

Një video e Vesës po bën xhiron e rrjetit ku ajo duke folur me Sara.K thotë:”Po,ajo deri dje ka qënë në Tiranë edhe tani është në Kosovë,po e shijon.I ka falenderuar krejt fansat përmes rrjeteve sociale që e kanë ndjekur,që e kanë suportuar..”

EMISIONET