Pas Kiara del nga BBV, Olta tenton të puthë Luizin, por ai fton Jorin në suitë

Pas Kiara del nga BBV, Olta tenton të puthë Luizin, por ai fton Jorin

Ashtu siç pati premtur, pasi Kiara doli nga shtëpia, Olta shkoi të puthë Luizin, gjest ky, për të treguar “hakmarrje”, apo për t’i kthyer atij “reston”.

Ajo i tha Luizit që ta puthte në faqe, por ky i fundit refuzoi duke thënë se ata bashkë do puthen vetëm në finale.

Olta ia pati thënë edhe Kiarës, që nëse ajo do dilte të shtunën nga shtëpia, ajo do puthte Luizin, njëjtë siç ky i fundit, ia bëri kur doli Maestro.

Luizi doli në oborr dhe nisi të ngacmonte Jorin. Ai e ftoi atë të flinin bashkë në suitë. Kjo e fundit i tha Luizit se ajo e sheh atë si vëlla.

Komenti i saj shkriu së qeshuri banorët.

EMISIONET